Overslaan en naar de inhoud gaan
JobPol website banner

Jobinfodag PZ''s Lier, Heist, Bodukap en Berlaar/Nijlen op 07.03.2020

Waar
Berlaarbaan 227
2860 Sint-Katelijne-Waver
Wanneer
2020JobdagLier

Kom naar onze jobinfodag op 07.03.2020

Wij hebben JOU nodig! De lokale politiezones Lier, Heist, Bodukap en Berlaar-Nijlen zijn op zoek naar nieuw geüniformeerd talent en slaan daarom de handen in elkaar om samen een jobinfodag te organiseren.
De Jobinfodag is het moment bij uitstek voor mensen die een carrière bij de politie ambiëren om zich te informeren over toelatingsvoorwaarden om bij de lokale politie aan de slag te gaan, de selectieproeven, de loopbaanmogelijkheden en het salaris van een politieambtenaar. Naast al die informatie krijgen de gegadigden ook nog tips om hun slaagkansen tijdens de selectieproeven te verhogen.
Een hoogtepunt van de dag zijn de verhalen van politieambtenaren met een uiteenlopende achtergrond van de vier verschillende politiezones hun praktijkervaringen delen. Zo zullen er politiemensen aan het woord komen die al een hele carrière hebben doorwandeld, maar ook mensen die nog aan het begin staan van hun carrière binnen de politie.
Na het informatiemoment krijgen de aanwezigen ook nog de kans om hun vragen te stellen of een gesprek te hebben met de aanwezige politiemensen bij een hapje en een drankje.

Praktisch:
Locatie: Commissariaat Lokale politiezone Bodukap, Berlaarbaan 227 – 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER
Wanneer: zaterdag 7 maart 2020 – Aanvang 14u00 – einde voorzien rond 16u00
Inschrijven is verplicht en kan tot 2 maart 2020 via beleidsadviseur@politie-bodukap.be met vermelding van je naam, voornaam en geboortedatum.

Volg ook zeker ons evenement op Facebook voor de laatste updates!